Ampun & Maaf Dipinta...!!!!


Kepada semua warga Mat2u,ampun & maaf dipinta. Bukan tak nak update blog..tapi amat sibuk dengan tugas hakiki..Dikesempatan ini juga, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Mat2u yang sudi hadir di majlis kesyukuran & tahlil arwah yang diadakan di rumah kami tempohari..Rumah kami ini bukanlah rumah baru, cuma kami upgrade je sikit..Posting kali saya adalah full-renovation rumah kami...

Living Room - Sebelum dinaiktaraf..

Dining & Kitchen - Macam zaman 70an...

Living Room - Hanya 'king sofa' shj yg kami tak tuko..kabinet tv tu terus lekat kat dinding,tak boleh alih2...

My Stage @ Famili Area - Port tengok tv sambil baring.

Enon's Dry Kitchen - Siap ada bar..skrg ni dah tak pakai lagi dapur gas @ hoob..tapi kami pakai induction cooker @ dapur karen..Harga dia RM 3k..pengsan..Konsep ni enon yg design...

Living Room Ceiling - Pakai plaster ceiling & cornice..Lampu & mentol je RM 48.00/set..

Kitchen Ceiling

Ir's Master Bedroom Toilet - Hah..ini design saya.Taraf 5 star hotel..cuma kecik sikit dari 5 star hotel.

NLH Pedestal Water Closet - Tempat yang kerap dikunjungi oleh kami berdua..hehe..

p/s : Kepada semua warga Mat2u, jika ingin mengubahsuai kediaman anda hubungilah saya. Harga berpatutan & boleh dirunding..Sekian..

    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....