Meriah AIDILFITRI 2010

Bismillahhirahmannirahim..

MANISAH BINTI SADIKIN
Serta
Keluarga

Dengan segala hormatnya, kami ingin menjemput Tuan/Puan

SELURUH KELUARGA MAT TUYU

ke Majlis Aidilfitri & Majlis Ulangtahun ke-25 Putera Bongsu kami :

MAZWAN BIN MAZLAN

Pada hari Ahad, 2/10/2010 bersamaan dgn 24 Syawal 1431H bertempat di
No.33, Jalan Chengal, Kg. Ken. Dato' Abdullah Jaafar, Batu 6, Jalan Bakri,
84200 Muar, Johor.
Semoga dengan kehadiran tuan/puan dapat menyerikan lagi majlis kami.

Pesanan : JANGAN LUPA BAWAK HADIAH..

Masa : 2.00 ptg - 10.00 mlm

Cerita Dari Pak Cik (Matar Mat2u)

Beca Pak Cik..

Warga Mat2u, lihatlah betapa kretifnya PakCik kita dalam mendekorasikan sebuah basikal separuh dewasa kepada sebuah beca yang cantik & unik. Memang tidak dapat dinafikan..PakCik kita ni memang kreatif dan hasil kerjatangannya selalu menjadik. PakCik amat berharap supaya beca beliau ini dipertontonkan di blog & serata dunia.

Ampun & Maaf Dipinta...!!!!


Kepada semua warga Mat2u,ampun & maaf dipinta. Bukan tak nak update blog..tapi amat sibuk dengan tugas hakiki..Dikesempatan ini juga, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua warga Mat2u yang sudi hadir di majlis kesyukuran & tahlil arwah yang diadakan di rumah kami tempohari..Rumah kami ini bukanlah rumah baru, cuma kami upgrade je sikit..Posting kali saya adalah full-renovation rumah kami...

Living Room - Sebelum dinaiktaraf..

Dining & Kitchen - Macam zaman 70an...

Living Room - Hanya 'king sofa' shj yg kami tak tuko..kabinet tv tu terus lekat kat dinding,tak boleh alih2...

My Stage @ Famili Area - Port tengok tv sambil baring.

Enon's Dry Kitchen - Siap ada bar..skrg ni dah tak pakai lagi dapur gas @ hoob..tapi kami pakai induction cooker @ dapur karen..Harga dia RM 3k..pengsan..Konsep ni enon yg design...

Living Room Ceiling - Pakai plaster ceiling & cornice..Lampu & mentol je RM 48.00/set..

Kitchen Ceiling

Ir's Master Bedroom Toilet - Hah..ini design saya.Taraf 5 star hotel..cuma kecik sikit dari 5 star hotel.

NLH Pedestal Water Closet - Tempat yang kerap dikunjungi oleh kami berdua..hehe..

p/s : Kepada semua warga Mat2u, jika ingin mengubahsuai kediaman anda hubungilah saya. Harga berpatutan & boleh dirunding..Sekian..

    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....