SENARAI NAMA KELUARGA AYAHLONG

1. MANISAH BINTI SADIKIN
2. MAZLENA BINTI MAZLAN
3. SUZANA @ MAZNAH BINTI MAZLAN
4. MAZID BIN MAZLAN
5. MAZWAN BIN MAZLAN
6. AHMAD ASPAR BIN SAMARDEE
7. MOHAMMAD LATIFF BIN JALIL
8. NORLIDA BINTI MUSA
9. MOHD. AFIQ BIN MOHAMAD LATIFF
10. AHMAD AMSYAR BIN MOHD. YUSRI

11. MUHAMMAD ALIFF BIN MOHAMMAD LATIFF*
12. MUHAMMAD ARIFF AIMAN BIN MOHAMMAD LATIFF
*

p/s : Nama-nama diatas 'confirm' joint Persatuan....* belum cukup 15 tahun lagi....

Cuti-Cuti Malaysia Di Bulan Ramadhan

Posting kali ni dirakam di Melaka, selepas melawat Afiq kat Hospital Putra. Kami anak beranak naik bot menyusuri Sungai Melaka waktu malam..Cantik..Syok..Melawat Melaka beerti melawat Malaysia..

Dalam bot..Kami 1 famili je melayu,yg lain semua mat saleh..

My Beloved Wife @ Cikgu Enon. Dia dah naik 2 kali bot ni, masa bawak anak murid lawat Melaka..

Mak @ Mak Long. Mula-mula tak nak naik bot,sakit kaki la,duit beli ikan lagi baik la, last-last mak la yang paling hepi sekali..Siap menyenyeh lagi, dia cakap bot ni bole sampai Langkawi tak??..hehe..

Wan & Aiman depan bangunan merah.Macam stor je bangunan ni..


WAN TERKINI

Ini dia hero no.2 dalam famili kami. Wan yg suruh masukkan gambo dia dalam blog untuk tatapan Abg Aza katanya...Gambo ni pun shoot kat Hospital Putra Melaka...

PUTRA SPEACIALIST CENTRE MELAKA


Untuk pengetahuan warga Mat2u, Afiq masuk spital lagi..dah 3 hari..kat Putra Melaka..Penyakit belum diketahui lagi..cuma tekanan darah dia tinggi..pening2,nak peksa asyik masuk spital je..ini je yang dapat di update..

PAK NDAK & AZA @ BOCE'

Ini sahaja yg dapat di'posting' untuk minggu ini..
Gambar ini berlatarbelakangkan kete Pak Usu KE 20 @ 10...
Pak ndak masih kurus..Aza masa ni nakal...

HIDANGAN HARI RAYA 2009


Kepada seluruh warga Mat2u, di maklumkan bahawa saya ada membekal & menjual daging burung puyuh gred A & B. Ia amat sesuai di jadikan hidangan untuk hari raya nanti..(tapi untuk bulan puasa ni pun bole jugak). Sesuai di masak beriani, masak merah @ apa2 sahaja masakan (goreng pun sodap!!). Burung puyuh ini disembelih oleh umat islam dan di sahkan halal oleh JAKIM..Harga untuk :

1) Gred A = RM 26.00/10 ekor ;

2) Gred B = RM 23.00/10 ekor.

Jadi, saya ingin menjemput semua warga Mat2u untuk menjadi pengedar bagi pihak saya (harga bdr). "BANTULAH ANAK YATIM"

Untuk keterangan lanjut sila hubungi : 016 - 263 0891 (24 hrs)


*p/s : HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN (MUAR SHJ)



Takde apa nak diposting....

Cadangan & Pendapat

Cousin Committee @ MAT2U Committee ni teri'ilham' masa meeting kat rmh makngah utk majlis bln Ogos hari tu. Jadik di situ saya nampak bertapa bersungguh semua sepupu saya dalam merancang majlis tu. Pendapat, cadangan dan lain2 dikongsi bersama..Disini saya mencadangkan agar Commitee ini dibincangkan terlebih dahulu..disini saya cadangkan : -
  1. Pengerusi mesti sepupu lelaki paling tua
  2. Naib sepupu pompuan (kak ida)
  3. Adakan biro2...
  4. Bendahari mesti banker
  5. Berdaftar dgn ROS
  6. Yuran pendaftaran
  7. Yuran bulanan
  8. Jika dana dah banyak kita daftar pulak dgn Kem.Kew @ PKK
So, ini cadangan sahaja...

1st Projek Warisan M&M Entp.

Saje je posting gambau projek, supaya warga Mat2u tau macam mana proses buat jalanraya....

    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....