The OPEN HOUSE - Part 1 (Rumah Angah)

2 petugas profesional menyiapkan juadah. Cikgu Enon & small bro wan. Menu kali ni, ketupat, lodeh, soto, sambal udang & mcm2 lagi......

Anak angkat mak, Yusrol & Imah dari KL, sanggup turun Muo....cayalah bro..tabik springggg....

Di meja makan, Pokde mkn mcm tak ingat ada penyakit je...jgn marah....kenyataan tu...

Suasana dirumah Angah (KakNah)

Atok turut memeriahkan majlis..Sporting abis wa ckp lu.....Makcik kelihatan berseri2 pasal dah lepaskan job beso (kahwinkan anak)...hehe

The Vogue Auntie dgn aksi mkn2..katanya pastikan gambo yg nak masuk blog mesti nampak 10 tahun lebih muda....Man & Boy Danz tersenyum tengok gelagat Longgayah......

Blogmaster & wife turut hadir memeriahkan majlis...bila la agaknya mereka nak buat Open House plak?..hehe...

Pokde nyanyi lagu Kenanganku, La Obe, Hidup Bersama & mcm lg...sampai gaduh ngan Mokde tak nak balik...nak nyanyi lg.....Hidup Pokde....

Pakcik pulak nyanyi lagu Hati Yg Terluka..tapi kali ni takde nangis2...cuma sedikit sebak je....Cayalah Pakcik....

Terima kasih kepada semua jemputan yang hadir, terutama pada semua warga Mat2u...Berjumpa di tahun hadapan..Insyaallah....
DARIPADA;
Mohammad Latiff Sekeluarga
0 Responses

    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....