Majlis Aidilfitri 2009 - Part 2


Posting terakhir untuk Majlis Rumah Terbuka 2009 Hjh Ramlah Hassan di Hotel Pelangi, Muo. Pada yang tidak ada dalam posting ni, diharap jgn kecil hati, sebab kamera habis filem..Jgn marah aaa...Wassalam....

Di meja VVIP..kaum vateran aje yang dapat duk kat sini. Penat suruh tengok kamera..tapi mereka tetap syok dengo LongGayah story-mory....

Famili Pokde. Yus tunjuk good tu sbg tanda yg dia menang beso dlm arena 3,4,5. Hj. Aza mcm biasa tgh plan nak tambah baby agaknya. Kali ni mesti dpt baby girl tau....anyway korang memang best....

Famili MakTon & A.Acit. Ni jemputan khas tau, atok yg jemput mereka. Walaupun lari dari tema Majlis, mereka tetap support Mattuyu Famili...Cayalah....

Gambo ala2 18SX. Mana pegi tah anak2 mereka...Man tetap kontrol diapit manja oleh K.Noli yg dah sebulan 'puasa' jadik mereka bercerita tentang 'raya'. K.Aspa pulak jadik tukang gelak pasal dia skrg hari2 'raya' dgn Muhid, sejak dah x join lagi AMBANK. hehehe..jgn marah aaaaa....

Mintak maap ckp la..nak kata budak..dah tua..CEO Bagusto ni selalu lari dari tema Majlis. Ada ke pakai mcm sambut Krismas. Apa pun dpt dimaapkan, sebab dapat hadir. Kak Ai senyum je...ada makna tu...Bro Alim mcm dah kurus je, semenjak kayuh basikal ni..ke basikal dah bagi Mak Unggal? Cite skit nak tau perkembangan basikal anda..Tidak ketinggalan Misi K.Ula, yg ada 3 dara pinggitan..still young je..ada pakai apa2 ke???
0 Responses

    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....