Giliran Sape Lepas Ni..??


Salam pada semua warga Mat2u. Dah lama beno tak update blog. Bizi, demam dll. Kali ni nak bercerita tentang jodoh warga Mat2u 2nd generation.

Mashitah - Telah bernikah pada 4.10.2009
|
|
|
|
\/

Nurr Asheena - Dah dirisik orang dan akan bertunang pada Disember 2009. Jodoh pun dengan org Muo jugak...
|
|
|
|
\/

Sarah - Ni cuma dengo cite je dari Poksu..Kemungkinan beso jodoh org Selangor..Jgn lambat2, ada jodoh, cukup duit jalan terus..abis cite...

|
|
|
|
\/

Ebab - Rasa2nya dah ada boyfren kot...Cuma blum dapat green light je..Tunggu....

|
|
|
|
\/

Kak Ida - Penaung Dagorgeous & Mat2u Committee. Confirm lepas semua yang kat atas tu kawin, kak ida kata dia pun kawin jugak akhirnya...

Sori ye pada semua sepupuku. Ini hanya gurauan sahaja. SIANNNNN ****

0 Responses

    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....