Cadangan & Pendapat

Cousin Committee @ MAT2U Committee ni teri'ilham' masa meeting kat rmh makngah utk majlis bln Ogos hari tu. Jadik di situ saya nampak bertapa bersungguh semua sepupu saya dalam merancang majlis tu. Pendapat, cadangan dan lain2 dikongsi bersama..Disini saya mencadangkan agar Commitee ini dibincangkan terlebih dahulu..disini saya cadangkan : -
  1. Pengerusi mesti sepupu lelaki paling tua
  2. Naib sepupu pompuan (kak ida)
  3. Adakan biro2...
  4. Bendahari mesti banker
  5. Berdaftar dgn ROS
  6. Yuran pendaftaran
  7. Yuran bulanan
  8. Jika dana dah banyak kita daftar pulak dgn Kem.Kew @ PKK
So, ini cadangan sahaja...
1 Response
  1. Memang ok cadangan ajid tu tapi pada kak ida kita buat cara betul name dicadangkan dan undian diambil sbb tak nak lah pakai suara veto takut ade yg tak setuju. Tahu jer la walupun kit kuarga mat2u tapi kita tetap manusia biasa yg ade byk perasaan. So uar2kan meeting 31st aug nie tapi rancangan akan stat kemudia la sbb taknak bebankan ahli utk kuar duit


    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....