Gambo jumpa......

Selak punya selak terjumpa pulak gambo ni kat rumah mak long...Kalau tak silap gambar tahun 1987, majlis khatam quran Latip pak cik. Yang dalam red circle tu, tak tau la sape yang punya, atok abah @ .... masa ni semua kecik lagi, tengok la Abg Awang, macam bangla...Muhid pulak macam Aizat..Nyai pun kurus lagi & ada rambut. Yang paling best si Acuk, punya la bergaya macam dia pulak yang khatam quran...biasa la Acuk kan....sampai sekarang pandai bergaya......Gambar ni jugak gambar terakhir yang dirakam bersama arwah Aeman (anak Long Patim cucu Tok Cu)...Al-Fatihah.....
0 Responses

    TUAN TANAH

    My photo
    Pemilik rasmi blog & wakil utama kepada keluarga Allahyarham Mazlan Mohamed & Manisah Sadikin, dan pemilik syarikat Warisan M&M Entp. Sekian..

    PENGUNJUNG SETIA

    LAWATAN YB.....